Har du hørt om FibGreen?

FibGreen er et selskap som hjelper idrettslag og skoleklasser med å tjene penger. Ved å selge FibGreens produkter kan klubben eller klassen samle inn penger til turer og leirer. Hos FibGreen, https://www.fibgreen.no/, finner du de populære mikrofiberklutene som er veldig enkle å selge og som du får god fortjeneste på. Nå har de også utvidet sortimentet med førstehjelpsskrin, kjøkkensett og bambussokker.

Vi tok hjelp av FibGreen

Fotballklubben min tok hjelp av FibGreen for å kunne arrangere treningsturer for ungdomslagene våre. Vi solgte de populære mikrofiberklutene og fikk alt som skulle til for at alle 11 ungdomslagene våre kunne reise på treningstur til Danmark.

Klubben vil fortsette å jobbe med FibGreen i fremtiden. Først skal vi selge førstehjelpsskrin og senere også bambussokker. Vi regner med at pengene rekker til treningsturer og en stor leir neste år.

Å selge dugnadsprodukter

Å selge dugnadsprodukter har blitt veldig populært og gir mye mer penger enn å selge lodd. Det er alt mulig å selge: salami, frø, undertøy og toalettpapir, for eksempel. Når du inngår et samarbeid med en bedrift som driver med hardt arbeid, bør du tenke på et par ting:

  • Er produktet fleksibelt og enkelt å transportere? Det er her toalettpapir går.
  • Hvor lenge må du selge?
  • Hvis du ikke får solgt alt, hva skjer?
  • Hvem betaler for frakten av varene, du eller den frivillige bedriften ?

Alle disse spørsmålene får et positivt svar når det kommer til FibGreen . Produktene leveres til klubben og vi har disse med oss og kan overlevere direkte i forbindelse med kjøpet. Det er ingen tidsbegrensning i salgsperioden. Hvis vi ikke får solgt alt, tar FibGreen tilbake det som er til overs. Og de betaler frakten til oss.

Glatt, enkelt og lett å selge!